Acasă Adaugă anunț Categorii
Anunțurile mele Mesaje

Aplicația BidFocus Romania, acum pe Google Play

Abonamentele premium

Introducere

Oferim posibilitatea de a crea și publica anunțuri și licitații fără costuri. Accesul la funcționalitățile de bază este gratuit. Cu toate acestea, pentru cei interesați de servicii suplimentare, oferim opțiunea unui cont Premium pe website-ul nostru, promovat in partea de sus a paginii principale (https://bidfocus.net). Acest cont Premium vă va permite să promovați un număr specific de licitații și/sau anunțuri în contul dvs premium de pe platforma bidfocus.net, plus beneficii adiționale, cum ar fi postări bonus pe grupurile de Facebook ale BidFocus.


Cum se realizează promovarea contului premium pe website?

Contul dvs. premium beneficiază de o expunere preferențială, fiind amplasat în partea superioară a paginii principale (https://bidfocus.net). Acesta face parte dintr-o selecție de maxim 24 de conturi premium, afișate în mod aleatoriu, pentru a asigura o vizibilitate egală. În plus, contul dvs. va fi inclus și pe pagina dedicată tuturor conturilor premium, accesibilă la adresa https://bidfocus.net/all-stores.


Cum se calculează numărul total de postări bonus permise pe grupurile de Facebook ale BidFocus?

Numărul cumulativ de postări bonus permise este distribuit la discreția dvs. între diferitele grupuri de Facebook ale BidFocus, cu condiția ca numărul total de postări să nu depășească limita totală alocată pentru fiecare tip de abonament. Detaliile specifice pentru fiecare abonament sunt următoarele:

- Abonamentul Standard al BidFocus permite un total de 10 postări bonus suplimentare pe toate grupurile de Facebook.

- Abonamentul Premium al BidFocus permite un total de 15 postări bonus suplimentare pe toate grupurile de Facebook.

- Abonamentul VIP al BidFocus permite un total de 20 de postări bonus suplimentare pe toate grupurile de Facebook.


Care sunt grupurile de Facebook ale BidFocus?

Monede si bancnote vechi A/Z. 1

Numismatica de la A la Z. 2

Monede si Bancnote de la A la Z. 3

Monede si bancnote vechi A/Z. 4

Monede si bancnote vechi A/Z. 5

Monede si bancnote vechi A/Z. 6

Monede si bancnote vechi A/Z. 7

Timbre de la A la Z

Antique


Care este oferta noastră de abonamente premium?

Abonamentul „STANDARD” include 10 anunțuri promovate în contul premium pe site-ul nostru web și încă 10 postări bonus, distribuite în total pe grupurile  de Facebook ale BidFocus. Costul este de 80 RON, cu reînnoire la fiecare 30 de zile.

Abonamentul „PREMIUM” oferă 15 anunțuri promovate în contul premium pe website și 15 postări bonus distribuite în total pe grupurile de Facebook ale BidFocus. Acest pachet este disponibil la prețul de 150 RON, cu reînnoire la fiecare 30 de zile.

Abonamentul „VIP” constă în 20 de anunțuri promovate în contul premium pe site-ul nostru și alte 20 de postări bonus distribuite în total pe grupurile de Facebook ale BidFocus. Tariful pentru acest pachet este de 200 RON, reînnoit la fiecare 30 de zile."


Cum obțineți abonamentul dvs premium?

Pentru a deveni un membru premium al comunicatii BidFocus, vizitați secțiunea dedicată din panoul dvs. de utilizator, accesibilă la adresa https://bidfocus.net/members/store/setup. Alternativ, puteți ajunge la această secțiune din panoul dvs de utilizator dand click prin butonul dedicat de pe pagina https://bidfocus.net/all-stores , care prezintă pe toți membrii premium ai comunității Bid Focus.


Cum efectuați plata?

Plata se realizează prin intermediul contului dumneavoastră de utilizator, accesibil la adresa https://bidfocus.net/members/store/setup. Procesarea plăților este gestionată de Stripe, un procesator de plăți de renume internațional recunoscut pentru fiabilitatea sa și utilizat de numeroase branduri de top la nivel mondial. Pentru securitatea datelor dumneavoastră financiare, noi nu avem acces la informațiile de plată. Toate detaliile introduse în formularul de plată, inclusiv datele cardului bancar, sunt administrate exclusiv de Stripe și nu sunt vizibile pentru noi. De asemenea, conexiunile dvs. către website-ul Bidfocus și procesatorul de plăți Stripe sunt securizate și criptate conform celor mai recente standarde SSL din industrie.


Este rambursabilă suma achitată pentru abonament?

Vă aducem la cunoștință că, dat fiind faptul că abonamentul premium reprezintă un conținut digital livrat online, a cărui utilizare debutează imediat după finalizarea procesului de achiziție, dumneavoastră consimțiți implicit la pierderea dreptului de retragere din contractul de achiziție, odată cu efectuarea plății și inițierea utilizării abonamentului premium. Prin urmare, conform legislației Uniunii Europene privind excepțiile de la politicile de garanție și returnare, plățile efectuate nu sunt eligibile pentru rambursare.


Proceduri de Administrare a Abonamentului Premium

1. Reînnoire: Abonamentul Premium se reînnoiește la fiecare 30 de zile.

2. Dezactivare: Utilizatorii pot opta pentru dezactivarea abonamentului Premium în orice moment, chiar și înainte de data expirării. Acest lucru se poate realiza accesând opțiunea „Dezactivare” din panoul de control al utilizatorului, disponibil la adresa https://bidfocus.net/members/store/setup. Este important de notat că, imediat după dezactivare, toate beneficiile abonamentului Premium vor înceta.

3. Reactivare: Reactivarea abonamentului Premium este posibilă oricând în intervalul perioadei deja achitate, folosind funcția „Activare” din același panou de control.

4. Reînnoire anticipată: Utilizatorii au posibilitatea de a reînnoi abonamentul Premium înainte de terminarea perioadei curente, selectând opțiunea „Reînnoiește” din panoul de utilizator. Fiecare plată adaugă 30 de zile suplimentare la durata totală a abonamentului.

5. Schimbarea tipului de abonament: Este posibilă modificarea tipului de abonament înainte de expirarea duratei pentru care s-a efectuat plata. Totuși, nu se recomandă această procedură, deoarece schimbarea tipului de abonament va duce la dezactivarea abonamentului actual și va necesita efectuarea unei noi plăți pentru activarea noului tip de abonament.

6. Data expirării: Data expirării abonamentului curent este întotdeauna afișată în panoul de control al utilizatorului premium.


Vă dorim mult succes în derularea licitațiilor și anunțurile dumneavoastră promovate prin intermediul abonamentului dvs premium pe website și prin postările bonus în grupurile de Facebook ale BidFocus. Vă mulțumim!